A fény tisztító ereje

A LaVie víztisztító által használt UV-A sugarak elpusztítják a klórt, kémiai vegyületeket, és a baktériumok több mint 90%-át.

A tisztitó fény

A LaVie víztisztító erős UV-A sugarai elpusztítják a klórt, kémiai vegyületeket, és a baktériumok több mint 90%-át.

Takarékoskodj

100 liter vizet kevesebb mint 50 forintnyi áramért tudsz megtisztítani

Használd egyszerűen

Csak behelyezed a kulacsot a tartójába és már tisztulhat is.

A LaVie® UV-A víztisztítók szűrők és karbantartás nélkül is képesek működni, valamint 15 perc alatt megtisztítják a csapvizet.

A LaVie® kizárólagos innovatív, és szabadalmaztatott technológiáját alkalmazva: az UV-A sugárzás általi beindított fotolízisben a klór lebomlik. A klór molekulák bomlásakor elnyelődnek különböző káros vegyi anyagok is, mint például a növényvédő szerek és a gyógyszermaradványok, valamint az erős fénysugár hatására különböző baktériumok is eltűnnek a csapvízből.

Az életadó napsugár varázslatos képessége

A természetes körforgásban lévő vizeink is hasonló módon tisztulnak, csak kisebb hatásfokon. A folyamat több óra alatt képes csak lezajlani a víz felszínén, amennyiben azt fény éri. A LaVie® természet által ihletett, innovatív technológiája klór fotolízist alkalmaz UV-A fénysugarakkal. Működése során aktív oxigénmolekulákat hoz létre, amelyek 15 perc alatt megtisztítják a vizet. A vegyszerek, peszticidek és gyógyszerek maradék mennyiségét ártalmatlan komponensekre bontja.

”A LaVie® eljárás egyértelműen több mint 90%-os klórmentesítési hatékonyságot mutat 15 perces expozíció után.” www.lavie.bio

Viszlát Kólikabaktérium

Megvizsgáltuk az Kólikabaktériummal szennyezett vizeket, és a LaVie víztisztító rendszerrel végzett 30 perces kezelés után megállapítottuk, hogy a baktériumokat eltávolodták, a víz ihatóvá vált..

Üveg, ami kitart

Palackjaink boroszilikát üvegből készülnek. Ellentétben a hagyományos üveggel, „hő és ütésálló”, ami lehetővé teszi a gyors hőmérséklet-változásokat és a tartósságot.

LaVie víztisztító készülék - 1000ml

Kelemesebb íz

A boroszilikát üveg javítja az italok ízét alacsony oldhatósága miatt, ami szennyeződésmentesen tartja az italokat.

Környezetvédelem

Az összes műanyag kevesebb mint 10%-a kerül újrahasznosításra. A műanyagok újrafelhasználása pedig jelentős szénlábnyomot hagy maga után. Ha gondoskodunk róla, a boroszilikát üveg egy életen át kitart.

Biztonságosabb ivás

: A boroszilikát üveg a PET palackokkal ellentétben ellenáll a vegyszereknek és a savas lebomlásnak. Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is mosható..

LaVie palack

LaVie víztisztító készülék - 1000ml

Öntisztitó palack

Szűrt víz

Eltávolítja a klórt

Csodálatos izű víz

Csökkenti a növényvédőszer-maradványokat

Megőrzi az ásványi anyagokat

Eltünteti a szagokat

Karbantartás mentes, patronok nélkül

Erős üvegpalack

Kérdése támadt a termékkel kapcsolatban?

Írjon nekünk most!

kérdését akár most is MEGÍRHAtja és ELKÜLDHETi nekünk a lentebb található form segítségével.